پژوهشگران فنلاندی دریافتند نوجوانان و افرادی که برای دیگران مزاحمت سایبری از طریق تلفنهای همراه یا اینترنت و دیگر رسانه های دیجیتالی ایجاد می کنند، قربانیان خود را در معرض انواع اختلالات روانی و جسمی قرار می دهند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، نتیجه تحقیقات نشان داد که از جمعیت دو هزار و 500 نفری نوجوانان، تعداد 7 درصد مزاحمت سایبری برای دیگران ایجاد می کنند، 5 در صد قربانی این گونه از مزاحمتها هستند و 4/5 درصد نیز در هر دو گروه قرار دارند.
نتایج تحقیقات همچنین بیانگر این واقعیت بود که قربانیان مزاحمتهای سایبری به مشکلات عاطفی، عدم تمرکز، نابهنجاریهای رفتاری، ناتوانی در کنار آمدن با دیگران، سردرد، دل درد و اختلالات روان تنی متعدد دیگری مبتلا می شوند.
در راس پیامدهای منفی مزاحمتهای سایبری ایجاد احساس نا امنی در میان قربانیان این نوع مزاحمتها می باشد. برخلاف دیگر انواع مزاحمت سنتی در این نوع جدید فرد در هیچ جا حتی در منزل هم احساس امنیت نمی کند.
مزاحمت سایبری یا cyberbullying نوعی رفتار تهاجمی و مزاحمت از طریق ای میل، تلفن همراه، اینترنت و دیگر رسانه های دیجیتالی می باشد که در مواردی می تواند صدمات جدی به قربانیان وارد کرده و حتی مرگ آنها را رقم بزند و بر این اساس نیازمند توجه جدی است. این پدیده در حال حاضر رشد فزاینده ای را نشان می دهد.
نه!ببخشید یه سوال واسم پیش اومد شما خودتم کرمانشاهی هستی؟
از همه ی مزاحما متنفرم مخصوصا {بین سنین 16تا23سال}خیلی بی عقل وبیشعورن اخ دندونم دردگرفت از بس حرص خودم از دس این مزاحما...
عوارضشو خیلی خیلی موافقم چون تجربه کردم متاسفانه..
سلام رویا خانم نه من بختیاریم ، بر هرچی مزاحم لعنت ، زیاد حرص نخور پیر میشی ها
ممنون از نظرت.
وبلاگ خوبی زدی جواد جن
سلام عزیزم هادی خوبی ، قابل داداش هادی رو نداره